Wie is Eef?

Mijn naam is Eva, maar je mag me, net als mijn familie & vrienden, gewoon Eef noemen als je wilt. ;)
Mooie momenten, gevoelens en belevingen vastleggen. Herinneringen vastleggen voor later, zodat je ze telkens weer kunt beleven.
Vandaar de naam "Beleef met Eef"


Ik woon samen met mijn partner, 2 dochters en Weimaraner Yara in Berghem.

Jarenlang heb ik gewerkt met dieren en mensen. Toen mijn jongste dochter geboren was, heb ik besloten er fulltime voor mijn kinderen te zijn en voor het huishouden te zorgen. Een keuze waar ik nog iedere dag ontzettend blij mee ben!

Niet alleen had ik alle tijd voor mijn kinderen, maar ook meer tijd om mezelf te ontwikkelen in de fotografie.

Ik heb in het begin ontzettend veel geleerd van mijn broer, die vooral vogels fotografeert. Toen ik jaren geleden begon met fotograferen, en mijn foto's vergeleek met de zijne, wist ik dat het beter kon, en kritisch als ik ben, beter moest! Ik heb dus ontzettend veel "klikuren" gemaakt, cursussen gevolgd en vooral veel geleerd van mijn fouten om tot het niveau te komen waar ik nu ben. Thanx Bro! En nog steeds leer ik gelukkig iedere dag bij, omdat ik altijd denk dat het beter moet kunnen en ik mezelf wil blijven ontwikkelen.


Als echt mensen-mens, gevoelsmens en dierenliefhebster, heb ik mijn roeping in de fotografie gevonden.

Mensen en dieren op de gevoelige plaat zetten om ze vervolgens blij te maken met mooie foto's.

Ik leg mensen en dieren het liefste vast zoals ze echt zijn. Ongedwongen en niet teveel poespas.


Ik vind humor erg belangrijk op zijn tijd, het leven is immers al serieus genoeg. Dus als het even kan gooien we er een vleugje humor tussendoor!

 

Wat ik vaak hoor van mijn "klanten" is dat ze naar mij toe komen omdat ik, buiten dat ik mooie foto's maak, zo relaxed ben, goed echt luister, heel veel geduld heb en niet (ver)oordeel. Je mag bij mij te allen tijde jezelf zijn en blijven, graag zelfs! Buiten dat vraag ik niet de hoofdprijs en ben ik de flauwste niet met het aantal foto's dat je krijgt. En dan ook nog eens allemaal netjes afgewerkt in Photoshop.